Συχνές Ερωτήσεις- FAQs

Ερώτηση 1

Τι είναι η "ψυχρή μέθοδος" που χρησιμοποιείτε?

Απάντηση: "Ψυχρή μέθοδος" σημαίνει ότι κατά την παρασκευή των προϊόντων μας δεν θερμαίνουμε την θερμοκρασία των λαδιών μας ώστε να μην καταστρέψουμε τα συστατικά τους και τα οφέλη τους.

 

Ερώτηση 2

Μπορούν τα προϊόντα σας να χρησιμοποιηθούν από όλους, ακόμα και παιδιά?

Απάντηση: Φυσικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους, ακόμα και παιδιά, καθότι δεν χρησιμοποιούμε κανέναν χημικό παράγοντα.

 

Ερώτηση 3

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα σαπούνι σώματος στο πρόσωπο?

Απάντηση: Φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα μας τα προϊόντα σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος επιθυμείτε. Είναι 100% φυσικά προϊόντα και δεν πρόκειται να σας δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Το μοναδικό που πρέπει να προσέξετε είναι αν έρθετε σε επαφή με ευαίσθητη περιοχή όπως π.χ. μάτι, ότι είναι ένα σαπούνι από 100% ελαιόλαδο και ενδέχεται να σας "τσούξει".

 

Ερώτηση 4

Μπορώ να μαθαίνω κάπου τα νέα και τις προσφορές σας?

Απάντηση: Φυσικά! Μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter μας και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!

 

Ερώτηση 5

Πότε θα παραλάβω την παραγγελία μου?

Απάντηση: Η εκτέλεση της παραγγελίας γίνεται μέσα σε 24 ώρες από την επιβεβαίωσή της. Παραγγελίες που τοποθετούνται Παρασκευή- Κυριακή , θα εκτελούνται την ερχόμενη Δευτέρα. Ο χρόνος της αποστολής είναι 1 εργάσιμη μέρα για την Αττική και για τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Για απομακρυσμένες περιοχές 2-3 μέρες από την ημέρα της αποστολής